Predavatelji


mag. Aleksandra Heinzer,  univ.dipl.upr.org., je davčna svetovalka v družbi Pakta svetovanje d.o.o.. Specializirana je predvsem za področje DDV, osebne obdavčitve, davčne postopke ter druge posebne upravne postopke. Je avtorica številnih strokovnih člankov, soavtorica priročnika »Pravnik v podjetju« in on-line priročnika »Vzorci aktualnih pogodb« ter zadnje velike uspešnice – priročnika “DDV zakon – pravilnik – komentar – pojasnila – praktični primeri”. Pripravlja tudi različne tečaje in množično obiskane strokovne seminarje s področja DDV.

Dušan Jeraj se kot davčni svetovalec se v družbi Taxgroup davčno svetovanje d.o.o. v praksi srečuje z vsemi pomembnejšimi davki. Strankam svetuje v okviru statusnih preoblikovanj, s področja osebne obdavčitve in s področja DDV. Ima tudi bogate izkušnje na področju zastopanja strank v davčnih inšpekcijskih postopkih. Je soavtor treh knjig in avtor številnih prispevkov, ki so bili objavljeni v strokovni literaturi z davčnega področja.

Ida Kavčič univ.dipl.ekon., davčna svetovalka, vodi seminarje in delavnice z davčno in računovodsko tematiko ter kot višješolska predavateljica predava na Gea College v Ljubljani. V letu 2000 je opravila strokovni izpit pri Davčno finančno raziskovalnem institutu v Mariboru in takrat ji je bil dodeljen certifikat o pridobitvi strokovnega naziva – davčna svetovalka.

Simona Štravs, univ. dipl. prav., davčna svetovalka z licenco DDV Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije, je direktorica DEPS Consulting, d.o.o. Jesenice, družbe za davčno, ekonomsko in podjetniško svetovanje. Ima dolgoletne izkušnje na področju organizacije podjetništva, kadrovanja in davkov. Tesno je vpeta v problematiko podjetništva. Kot praktik in uveljavljena predavateljica sodeluje na različnih seminarjih, konferencah, davčnih šolah. Je (so)avtorica strokovnih člankov in priročnikov med drugim tudi priročnika “Davki enostavno in jasno”, ki ga izdaja založbe Verlag Dashöfer.

mag. Nina Scortegagna je vodja Službe za pravne, kadrovske in splošne zadeve in Svetovalnega in izobraževalnega centra pri Obrtno – podjetniški zbornici Slovenije ter predavateljica na fakulteti ter višjih šolah in strokovnih konferencah, avtorica številnih strokovnih in znanstvenih člankov ter knjig s pravnega področja, kot so: Sporazum o odpovedi neuvedenemu dedovanju, Najemna pogodba za stanovanje in poslovni prostor, Zakonita odpoved pogodbe o zaposlitvi iz poslovnega razloga, Vse, kar morate vedeti o letnem dopustu in regresu ter Odpoved pogodbe o zaposlitvi.

Peter Poles, plesalec, sanjač, klarinetist, priložnostni voditelj.

PRIJAVITE SE TUKAJ

“Po prvem obisku mi je bilo jasno, da sem že veliko zamudila. Olajšali ste mi delo.” Majda Novak, MK team d.o.o. Raka

Portal Davki in računovodstvo